Az ugrásszerű online növekedés receptje, avagy a Growww-elmélet

Évekkel ezelőtt, az első hullámos hazai e-kereskedelmi szereplők a megérzéseik alapján kísérleteztek és ösztönösen keresték a receptet a sikerhez. Az ő esetükben a siker a nagyobb forgalmat jelentette. Ma már elmondható, hogy ennél tudatosabban is lehet e-kereskedelmi vállalkozásokat építeni, hiszen a mindennapi üzleti életben használt online kereskedelmi stratégia képes megbízható választ adni a kérdésekre.

 

Growww-elmélet

Immár 4 éve fejlesztjük azt a metodológiát, amely főként a Growww Digital tapasztalataiból, a kiemelkedő online eredményekből, valamint az akadémiai tudásbázisból épül fel. Ma már ugyanis a Growww-elmélet segítségével képesek vagyunk megmondani, hogy egy adott vállalkozó és az általa létrehozott vállalkozás alkalmas-e a robbanásszerű növekedésre, akár a piacvezető szereplővé válásra.

 

Az online üzleti növekedés alapelvek mentén határozható meg

Az ugrásszerű online növekedésnek vannak bizonyos kritériumai, melyek nélkül a digitális marketing nem lehet igazán hatékony. A Growww Digital performance marketing ügynökség falai között évek óta csiszoljuk a Growww-elmélet névre keresztelt metodológiát, mely magában foglalja azokat az alapelveket, amelyek teljesülése létfontosságú a piacvezető szerepre törekvő vállalkozások és vállalkozók esetében.

 

Te és a céged alkalmasak vagytok a piacvezető szerepre?

Az ugrásszerű online üzleti növekedés nem való mindenkinek; a Growww-elmélet viszont segít felismerni magadban azokat az előnyöket és esetleges hiányosságokat, fejlesztendő tulajdonságokat, melyek növekedési pályára állíthatják webshopodat, vállalkozásodat.

 

Kíváncsi vagy a Growww-elméletre?

Hamarosan további részleteket is elárulunk a jelenleg is tökéletesítés alatt álló Growww-elméletet illetően.

 

Értesülj az elsők között, iratkozz fel a Growww-elmélettel kapcsolatos friss hírekre az email-címed megadásával!

* kitöltése kötelező